Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy megismerjetek, és ne csak a munkám gyümölcseit lássátok, hanem engem is, aki mögöttük áll. Kreatív lélek vagyok kiskorom óta. Szeretem a gyerekeket és jó kapcsolatot ápolok velük, ezért valami olyasmit szerettem volna munkámnak, ami ehhez közel áll. Igy született meg az ötlet, hogy tortákat készítsek.

Fontosnak tartom a külalakot, képes vagyok több órán keresztül készíteni egy tortát, hogy tökéletes legyen, és úgy adni át a megrendelőnek.

Munkám során arra törekszem, hogy a lehető legjobb minőséget, bevizsgált és tesztelt termék kínálatot állítsam össze tortáimban, hiszen fontosnak tartom, hogy elégedett legyen a megrendelő, és legfőképpen az édesanya és kisbaba aki hasznát fogja ezeknek a termékeknek venni.

Amellett, hogy folyamatosan keresem és kutatom a legcukibb kiegészítőket, baba barát termékek boltjait, ismerősöknek anya-lánya szetteket álmodok meg, amit később vállalkozás szerűen szeretnék majd csinalni. 

Munkámat lelkiismeretesen és precízen végzem el, éppen ezért a készítés folyamatáról szeretek képeket küldeni a megrendelőnek, hogy ha valami nem tetszik neki, azt ki tudjam javítani. Ezzel jelezve, hogy amit rám bíznak lelkiismeretesen végzem el.

A rengeteg torta láttán könnyű elveszni! Segítek a számodra legmegfelelőbb színvilágot, témát kiválasztani és beszerezni hozzá!